Projectvloer nodig?

Ook voor projectontwikkeling kun je bij ons terecht. Op creatieve wijze ontwerpen en realiseren wij ook jouw interieur. Al jarenlang geven we op uiterst creatieve inhoud aan uiteenlopende projecten in onder meer de horeca, kantoor, onderwijs, winkels en voor zorginstellingen. We leveren altijd onderscheidend werk en bieden je die inrichting die naadloos bij je organisatie past.

Onder andere gespecialiseerd in:

  • Kantoorvloeren
  • Horecavloeren
  • Vloeren voor zorginstellingen
  • Vloeren voor scholen en universiteiten
  • Vloeren voor in winkels
  • Vloeren voor in verzamelgebouwen
  • Vloeren voor in hotels
Bel ons
Mail ons

Wat wij verzorgen?

Wij verzorgen de vloeren, het schilderwerk, de gordijnen en zonwering. Wij leveren een totaalpakket. Benieuwd naar klanten die wij al hebben geholpen met een prachtige nieuwe inrichting? Bekijk ons portfolio.

Interieur belangrijk voor medewerkers én voor de klanten

Het interieur heeft ontzettend veel invloed op uiteenlopende zaken. Zo wil je dat je medewerkers in een fijne en gezonde leefomgeving hun werk kunnen doen, en dat op de meest functionele wijze. Het interieur is ook belangrijk voor de beeldvorming van je bedrijf. Sterker nog; als een klant twijfelt met welk bedrijf hij in zee wil gaan, dan geeft de beeldvorming en de wijze van inrichting vaak de doorslag. Ook klanten moeten zich meteen thuis voelen en de inrichting moet de best denkbare hospitality bieden. Met andere woorden; behalve functioneel moet de inrichting voor zowel werknemers als klanten als een warm bad aanvoelen.

Projectinrichting op maat

Als geen ander beseffen we dat elke organisatie een andere manier van inrichting vraagt. Voor elke organisaties kunnen we een beroep doen op onze ervaring en expertise en zijn wij als geen ander in staat gebleken telkens weer slimme interieur oplossingen toe te passen. In onze optiek is goede inrichting een goede mix van expertise, ervaring en creativiteit en het aanbieden van een brede keuze aan materialen van verschillende merken. Bovendien bieden we een passende oplossingen
voor elk budget.

Advies en realisatie van de inrichting

Uiteraard zijn we uiterst kieskeurig in de leveranciers en partijen waarmee we zakendoen. Bij ons kun je terecht voor advies en realisatie en kunnen wij je voorzien van vloeren, raambekleding, verlichting, zonwering, gordijnen en ook meubilair. Projectinrichting is maatwerk van het zuiverste soort. Wij beheersen het tot in het diepst van onze vezels.

Slimme interieur oplossingen

Bij de totstandkoming van inrichting zijn een aantal zaken erg belangrijk. Steeds op de hoogte zijn van de actuele ontwikkelingen en kiezen voor de slimste interieur oplossingen is daar een van. Bovendien kan projectontwikkeling alleen goed verlopen als de relatie tussen de klant en de projectontwikkelaar goed is. In dat kader tref je bij ons specialisten die hechten aan een heldere communicatie en die niet voor je werken maar samen met je werken. De lijnen zijn kort en alleen op die manier kan er snel actie ondernomen worden.

Gezond werken in een herkenbare stijl

Ben je op zoek naar de perfecte kantooromgeving of inrichting die perfect bij je horecazaak past? Wil je functioneel en gezond kunnen werken en wil jij een herkenbare stijl? Wil jij een inrichting volgens de laatste trends en een kantoor waar zowel de medewerkers als de klanten zich meteen thuis voelen en waarmee je direct een verpletterende indruk maakt? Breng dan snel een bezoek aan onze showroom waar we onder het genot van een kop koffie gaan kijken hoe we je wensen en ideeën om kunnen zetten naar een interieur dat ook echt bij je past. En dat lukt ons altijd!

Ook voor vloerbedekking, zonwering en raamdecoratie

Behalve specialist in projectontwikkeling vind je bij ons onder meer ook PVC- vloeren, vloerbedekking, zonwering en raamdecoratie. Behalve levering zijn we ook je partner voor het daadwerkelijk uitvoeren van de plannen.